SPREKER

Een vol stadion of een klein team: ik weet als spreker altijd verbinding te maken met je publiek.

Dat doe ik met een authentiek verhaal, vol humor en interactie, gecombineerd met mijn kennis van het jarenlange werken met jongeren en mijn achtergrond in het bedrijfsleven en de topsport. Elke presentatie, workshop of webinar richten we vooraf samen in, voor een sessie op maat.

TOPICS WAAROVER IK KAN SPREKEN

TEGENSLAG OF PLOTSELINGE VERANDERING
Hoe ga je om met tegenslag of plotselinge verandering? Ontdek dat obstakels in je leven juist voor kansen en mogelijkheden kunnen zorgen.

WERKING VAN MOTIVATIE
Succes is een marathon, geen sprint. Hoe motiveer je medewerkers, leerlingen of studenten? Leer meer over de werking van motivatie en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen.

POSITIEVE MINDSET
Waarom is een positieve mindset belangrijk en hoe zet je deze in voor jezelf en een ander? Op basis van de ‘groeimindset’ en praktijkvoorbeelden laat ik zien dat je altijd meer kunt dan jezelf denkt, als je het durft en echt wilt.

DE KRACHT VAN SPORT
Hoe kun je de kracht van sport gebruiken om sociale verandering teweeg te brengen? Raak geïnspireerd over sport als middel om positieve impact te maken.

JONGEREN IN BEWEGING
Hoe krijg je jongeren in beweging om het beste uit zichzelf te halen? Aan de hand van de wetenschappelijk onderbouwde methodiek van Favela Street geef ik praktische tools om jezelf en de mensen met wie je werkt te motiveren.

IMPACTMETING IN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING
Hoe kun je inspelen op de cultuurverandering binnen
impactmeting in ontwikkelingssamenwerking? Ik laat zien hoe je oprecht en effectief de impact van jouw programma meet, wie of wat hierin prioriteit moet hebben, op een manier die nuttig is voor zowel de deelnemers als jouw organisatie.

INTERESSE IN EEN WEBINAR?

NEEM contact op

PORTFOLIO

NIKE

Verschillende presentaties op het gebied van ontwikkeling van vrouwenvoetbal, hoe je voetbal inzet om een sociale verandering teweeg te brengen en de invloed van straatvoetbal op jongerencultuur. 

 • Vrouwenvoetbal, sociaal ondernemerschap en straatvoetbal. 
 • 4 teams van 50 mensen. 
 • 1,5 uur. 
 • Inspiratie voor teams en bruikbare inzichten op het gebied van vrouwenvoetbal, sociale impact en straatvoetbal voor interne communicatie en campagnes.

ICS INTERNATIONAL CARD SERVICES

Versterken van onderlinge verbinding in teams.

 • Teambuilding, durf je collega te zien. 
 • 6 teams van 20.
 • 1 uur. 
 • Een betere onderlinge verbinding met meer begrip voor elkaars verschillen en focus op elkaars overeenkomsten. Betere sfeer binnen de teams.

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

Presentatie over impact sociaal ondernemen op internationaal niveau. 

 • Sociaal ondernemen met sport en hoe deze impact te meten. 
 • 100 vrouwen (ambassadeurs Min. Buitenlandse Zaken en vrouwen in de media). 
 • 30 min. 
 • Publiek geïnspireerd op het gebied van sociaal ondernemen, de impact van sociale verandering door middel van sport en hoe de impact te meten.

DOCK

Inspiratie sessie op het gebied van jongerenwerk, hoe krijg je jongeren in beweging. 

 • Motivatie, verandering positieve mindset bij jezelf en jongeren, zelfregulatie en methodiek Favela Street.
 • 250 mensen. 
 • 1,5 uur. 
 • Jongerenwerkers en management team van DOCK praktische handvatten en tools geven op het gebied van jongerenwerk. 

KLANTEN AAN HET WOORD

 • Vodafone/Ziggo

  “Je kan altijd meer dan je denkt, jijzelf, maar zeker ook als team. Rocky heeft in haar presentaties onze medewerkers als geen ander weten te raken en motiveren om met hun doelen aan de slag te gaan. Scherpzinnig en met humor.”

 • ICS Creditcard

  “Rocky is met verschillende teams binnen ICS Creditcard aan de slag gegaan met teambuilding. In één van de sessies wist ze een belangrijke doorbraak te forceren binnen mijn team. Als team manager heb ik mijn team nog nooit zo positief en vol energie met elkaar zien samenwerken en lachen en dat trekken we nu door op de werkvloer. Dank je wel Rocky.”

 • VISA

  “Als VISA dragen wij het vrouwenvoetbal een warm hart toe. Om de communicatie en marketingmedewerkers binnen de organisatie te inspireren gaf Rocky een interactieve lezing over haar leven als ex-topsporter binnen het vrouwenvoetbal en hoe zij mede dankzij de sport verschil maakt in de wereld. Bedankt voor alle inspiratie en kennis.”

 • NIKE

  “Bij Nike is Rocky binnen verschillende teams een graag geziene en gehoorde gast, van financieel tot voetbalmarketing, community impact en ga zo maar door. Ze geeft regelmatig lezingen, host events en werkt als consultant op projecten. Haar unieke profiel maakt haar een onmisbare partner binnen ons werk.”

 • UEFA

  “Of we Rocky inzetten als podcast host, presentatrice van een event of inspirator, we kunnen altijd rekenen op een professionele werkhouding en goed resultaat. Ze weet verbinding te maken met zowel de profvoetballers als het publiek, jong of oud. En staat bij ons vooral bekend om haar authenticiteit en passie voor de sport.”

 • Eredivisie Voetbalclub AZ

  “Wij willen Rocky enorm bedanken voor haar warme bijdrage aan onze Kerstbrunch waaraan wij écht helemaal niets kunnen toevoegen. Ze is zó zichzelf en dat is haar kracht. Je kon een speld horen vallen en ze heeft de aandacht van de mensen kunnen vasthouden.”

 • UWV

  “Rocky is onze vaste host en inspirator voor onze Blijf Fit dagen. Ze brengt onze Blijf Fit consulenten in beweging en motiveert ze om door te blijven gaan met hun belangrijke werk. De energie die Rocky met zich meebrengt is aanstekelijk en we zien haar daarom graag terug komen.”

 • Bernardius College

  “We zijn ontzettend blij met Rocky’s presentatie. Een zaal met meer dan 150 Havo leerlingen die zich niet makkelijk stil lieten krijgen, kreeg zij toch stil en geboeid. Ze wist ze te raken met haar persoonlijke verhaal en ‘losse’ interactie. Ze is een rolmodel voor zowel ons als voor de kinderen.”

 • Gemeente Den Haag

  “Rocky, aangekondigd als Powervrouw en dat is ze! Tijdens de inspiratieavond Brede Buurtschool in Theater Diligentia in Den Haag, waar 250 brede buurtschool professionals en studenten aanwezig waren, was ze één van onze sprekers. Wat een inspirerend verhaal en wat een energie! Dank voor je bijdrage Rocky!”

 • Taalcentrum Amersfoort

  “Rocky gaf een lezing over motivatie van leerlingen aan 250 docenten van het ISK (onderwijs voor nieuwkomers tussen de 12-18 jaar). Een lezing, waarbij Rocky vanuit haar eigen verhaal verbinding maakt met haar publiek en hen liet nadenken over hun eigen verwachtingen naar zichzelf en naar de leerling. Het was een heel inspirerende lezing vol energie! Echt een aanrader.”

 • Leids Universitair Medisch Centrum

  “Rocky Hehakaija heeft bij het een interessante interactieve presentatie gegeven bij het hooglerarendiner van het vrouwennetwerk Vitaal. Alle deelnemers zijn actief betrokken geweest door haar aanpak en iedereen was onder de indruk van haar verhaal en haar strijdbaarheid. Een aanrader dus.”

 • DOCK

  “Rocky Hehakaija heeft op een ontzettend inspirerende manier haar visie en projecten aan ons verteld. Alle sociaal werkers, maatschappelijk werkers en jongerenwerkers verlieten aan het einde de zaal voor energie en nieuwe ideeën, Precies wat wij wilden!”

 • Team Vier BV

  “Voor ons personeelsuitje hebben we Rocky gevraagd ons team te inspireren. En dat heeft ze ook gedaan! Met haar bijzondere persoonlijke verhaal, interactie, humor, assertiviteit en toegankelijkheid heeft ze ons allemaal even uit de comfortzone weten te halen en ons uitgedaagd even op een andere manier naar zaken te kijken. Daarna natuurlijk nog even een balletje getrapt. Alle collega’s waren ontzettend enthousiast en kregen er veel energie van.”

 • Stichting Interculturele Vrouwencentrum Enschede

  “Rocky heeft op Internationale Vrouwendag in Enschede tijdens ons festival ons geïnspireerd, met haar enthousiasme en zelfvertrouwen geeft ze een enerverende beleving. De hele zaal kreeg energie van haar overkomen en verhaal, iedereen ging enthousiast en blij naar huis. De volgende dag werd ik door vrouwen aangesproken dat ze blij wakker werden door de inspiratie die Rocky hun had meegegeven. Kortom echt een aanwinst voor je event voor mannen en vrouwen en jongeren.”

Je kan altijd meer dan je denkt, jijzelf, maar zeker ook als team. Rocky heeft in haar presentaties onze medewerkers als geen ander weten te raken en motiveren om met hun doelen aan de slag te gaan. Scherpzinnig en met humor.
Vodafone/Ziggo:
Bij Nike is Rocky binnen verschillende teams een graag geziene en gehoorde gast, van financieel tot voetbalmarketing, community impact en ga zo maar door. Ze geeft regelmatig lezingen, host events en werkt als consultant op projecten. Haar unieke profiel maakt haar een onmisbare partner binnen ons werk.
Nike:
Rocky is onze vaste host en inspirator voor onze Blijf Fit dagen. Ze brengt onze Blijf Fit consulenten in beweging en motiveert ze om door te blijven gaan met hun belangrijke werk. De energie die Rocky met zich meebrengt is aanstekelijk en we zien haar daarom graag terug komen.
UWV:
Rocky gaf een lezing over motivatie van leerlingen aan 250 docenten van het ISK (onderwijs voor nieuwkomers tussen de 12-18 jaar).
Een lezing, waarbij Rocky vanuit haar eigen verhaal verbinding maakt met haar publiek en hen liet nadenken over hun eigen verwachtingen naar zichzelf en naar de leerling. Het was een heel inspirerende lezing vol energie!
Echt een aanrader.
Taalcentrum Amersfoort:
Voor ons personeelsuitje hebben we Rocky gevraagd ons team te inspireren. En dat heeft ze ook gedaan! Met haar bijzondere persoonlijke verhaal, interactie, humor, assertiviteit en toegankelijkheid heeft ze ons allemaal even uit de comfortzone weten te halen en ons uitgedaagd even op een andere manier naar zaken te kijken. Daarna natuurlijk nog even een balletje getrapt. Alle collega's waren ontzettend enthousiast en kregen er veel energie van.
Team Vier BV:
Rocky is met verschillende teams binnen ICS Creditcard aan de slag gegaan met teambuilding. In één van de sessies wist ze een belangrijke doorbraak te forceren binnen mijn team. Als team manager heb ik mijn team nog nooit zo positief en vol energie met elkaar zien samenwerken en lachen en dat trekken we nu door op de werkvloer. Dank je wel Rocky.
ICS Creditcard:
Of we Rocky inzetten als podcast host, presentatrice van een event of inspirator, we kunnen altijd rekenen op een professionele werkhouding en goed resultaat. Ze weet verbinding te maken met zowel de profvoetballers als het publiek, jong of oud. En staat bij ons vooral bekend om haar authenticiteit en passie voor de sport.
UEFA:
We zijn ontzettend blij met Rocky’s presentatie. Een zaal met meer dan 150 Havo leerlingen die zich niet makkelijk stil lieten krijgen, kreeg zij toch stil en geboeid. Ze wist ze te raken met haar persoonlijke verhaal en 'losse' interactie. Ze is een rolmodel voor zowel ons als voor de kinderen.
Bernardius College:
Rocky Hehakaija heeft bij het een interessante interactieve presentatie gegeven bij het hooglerarendiner van het vrouwennetwerk Vitaal. Alle deelnemers zijn actief betrokken geweest door haar aanpak en iedereen was onder de indruk van haar verhaal en haar strijdbaarheid. Een aanrader dus.
Leids Universitair Medisch Centrum:
Rocky heeft op Internationale Vrouwendag in Enschede tijdens ons festival ons geïnspireerd, met haar enthousiasme en zelfvertrouwen geeft ze een enerverende beleving. De hele zaal kreeg energie van haar overkomen en verhaal, iedereen ging enthousiast en blij naar huis. De volgende dag werd ik door vrouwen aangesproken dat ze blij wakker werden door de inspiratie die Rocky hun had meegegeven. Kortom echt een aanwinst voor je event voor mannen en vrouwen en jongeren.
Stichting Interculturele Vrouwencentrum Enschede:
Als VISA dragen wij het vrouwenvoetbal een warm hart toe. Om de communicatie en marketingmedewerkers binnen de organisatie te inspireren gaf Rocky een interactieve lezing over haar leven als ex-topsporter binnen het vrouwenvoetbal en hoe zij mede dankzij de sport verschil maakt in de wereld. Bedankt voor alle inspiratie en kennis.
VISA:
Wij willen Rocky enorm bedanken voor haar warme bijdrage aan onze Kerstbrunch waaraan wij écht helemaal niets kunnen toevoegen. Ze is zó zichzelf en dat is haar kracht. Je kon een speld horen vallen en ze heeft de aandacht van de mensen kunnen vasthouden.
Eredivisie Voetbalclub AZ:
Rocky, aangekondigd als Powervrouw en dat is ze! Tijdens de inspiratieavond Brede Buurtschool in Theater Diligentia in Den Haag, waar 250 brede buurtschool professionals en studenten aanwezig waren, was ze één van onze sprekers. Wat een inspirerend verhaal en wat een energie! Dank voor je bijdrage Rocky!
Gemeente Den Haag:
Rocky Hehakaija heeft op een ontzettend inspirerende manier haar visie en projecten aan ons verteld. Alle sociaal werkers, maatschappelijk werkers en jongerenwerkers verlieten aan het einde de zaal voor energie en nieuwe ideeën, Precies wat wij wilden!
DOCK:

ROCKY BOEKEN ALS SPREKER?

NEEM CONTACT OP

Topics waarover ik kan spreken

 1. Hoe ga je om met tegenslag of plotselinge verandering? Ontdek dat obstakels in je leven juist voor kansen en mogelijkheden kunnen zorgen.
 2. Succes is een marathon, geen sprint. Hoe motiveer je medewerkers, leerlingen of studenten? Leer meer over de werking van motivatie en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. 
 3. Waarom is een positieve mindset belangrijk en hoe zet je deze in voor jezelf en een ander? Op basis van de ‘groeimindset’ en praktijkvoorbeelden laat ik zien dat je altijd meer kunt dan jezelf denkt, als je het durft en echt wilt.
 4. Hoe kun je de kracht van sport gebruiken om sociale verandering teweeg te brengen? Raak geïnspireerd over sport als middel om positieve impact te maken.
 5. Hoe krijg je jongeren in beweging om het beste uit zichzelf te halen? Aan de hand van de wetenschappelijk onderbouwde methodiek van Favela Street geef ik praktische tools om jezelf en de mensen met wie je werkt te motiveren.
 6. Hoe kun je inspelen op de cultuurverandering binnen impactmeting in ontwikkelingssamenwerking? Ik laat zien hoe je oprecht en effectief de impact van jouw programma meet, wie of wat hierin prioriteit moet hebben, op een manier die nuttig is voor zowel de deelnemers als jouw organisatie.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google